Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

Obvestila

Poročanje o doseganju ciljev in izpolnjevanju obveznosti na posameznih ukrepih PRP za leto 2018

 

Agencija RS za kmetijske trge in razvoj podeželja obvešča vse prejemnike javnih sredstev iz Programa razvoja podeželja 2007-2013, ki so svoje investicije v preteklih letih že zaključili in so dolžni Agenciji poslati letno poročilo o doseganju ekonomskih ciljev naložbe za leto 2018, da je rok za oddajo poročila 31. 3. 2019

 

Oddaja letnega poročila je mogoča preko spletne aplikacije Program razvoja podeželja – Izplačila/Poročila.

 

Vlagatelji so dolžni obrazec za poročanje v celoti izpolniti v papirni obliki. Obrazec naj hranijo doma in naj ga ne pošiljajo na Agencijo, v spletno aplikacijo pa vnesejo samo zahtevane podatke.

 

Spletna aplikacija je za vlagatelje odprta, dostop pa je mogoč le z digitalnim potrdilom. Če prejemniki sredstev spremljajo rezultate gospodarjenja na kmetijskem gospodarstvu po metodologiji FADN, poročilo pošljejo na Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Agencija bo na podlagi podatkov, ki jih bo prejela iz MKGP, sama vnesla poročila v elektronsko aplikacijo.

 

Informacije in navodila o posredovanju podatkov na MKGP za obračunsko leto 2018 za prejemnike sredstev po ukrepih PRP 2007-2013, ki vodijo FADN knjigovodstvo, so objavljena TUKAJ.